top of page

Soof

Soof is onze tweede Labradoodle, een rood teefje met een wavy fleece vacht. Ze is een grote mini met een mooie brede bouw, heeft een zacht karakter en is een echte goedzak. 

Soof is altijd vrolijk, in voor een spelletje en heel lief voor Jillz en Fay. Ze is een 'verbinder' die rust brengt in de roedel. Vanaf het moment dat Fay hier bij ons kwam wonen zorgt Soof dat zij zich hier echt thuis voelt. Ook kan ze niet genoeg krijgen van wandelen, struinen en ravotten in het bos of een verkoelende duik. Als één van ons zijn jas of schoenen aantrekt, staat ze al bij de deur klaar om mee te gaan op avontuur! Ze is eigenlijk gewoon een blij ei. In huis gaat ze heerlijk haar gangetje,  komt regelmatig een knuffel bij ons halen en zoekt een rustig plekje op om heerlijk te slapen.

Ook met Soof hebben wij een cursus doorlopen en haar goed gesocialiseerd.

Inmiddels heeft Soof alle keuringen ondergaan en is zij helemaal goedgekeurd om als fokteefje voor uitbreiding te zorgen. Voor nu mag ze nog genieten van haar heerlijke hondenleven en wachten tot ze oud genoeg is om haar eerste nestje te mogen krijgen. Soof is een zachtaardige, vrolijke en hele lieve hond en wij genieten enorm van haar.

Kleurcode

Soof heeft de prachtige kleurcode BBee. Deze kleurcode is pure for yellow.

Eigenschappen

Geldersedoodles Soof

Geslacht

Geboortedatum

Hoogte
Kleur

Vachtsoort

Inschrijfnummer

 

Teefje

08 - 05 - 2020

Grote Mini - 41cm

Rood

Wavy fleece

ALAEU - 12310

foto 25-04-2021 17 06 12.heic
bottom of page