top of page

Gastgezin Fluffydoodles

Fluffy Doodles

Regelmatig zoeken wij leuke gastgezinnen om Fluffydoodles uit te breiden. Op deze manier creëren wij een nieuwe bloedlijn en behouden daarmee de diversiteit voor toekomstige nestjes.

Na een jaar worden de honden uit gastgezinnen gekeurd conform de strenge eisen. Is een pup goedkeurd, dan betekent dat deze voor uitbreiding mag gaan zorgen voor nog meer prachtige Fluffy Doodles.

Gastgezin

Aangezien wij alle honden evenveel aandacht willen geven in een huiselijke omgeving, zoeken wij gastgezinnen die met alle liefde en aandacht een pup willen opvoeden.  Een gastgezin socialiseert een pup, doorloopt cursussen en voedt een doodle op in zijn eigen gezin. Eigenlijk heb je dus gewoon een normale doodle in huis, die een aantal nestjes of dekkingen verzorgd.

 

Teefjes zullen een aantal nestjes geven, tijdens die periode logeert het teefje bij ons in huis. Wij houden gastgezinnen dan heel goed op de hoogte en het gastgezin mag uiteraard regelmatig op bezoek komen en de puppy’s komen bewonderen. Het blijft een bijzonder proces, jouw doodle die drachtig raakt en om alles dan van zo dichtbij mee te mogen maken is mooi.

Reutjes zullen een aantal dekkingen verzorgen en zijn dan maximaal een dagdeel bij ons.

 

Kosten

Uiteraard worden alle kosten omtrent het fokken door Flufy Doodles vergoedt. De normale kosten voor de doodle vallen wel voor rekening van het gastgezin. Omdat jullie met ons een samenwerking aangaan, vervallen de aanschafkosten voor een Australian Labradoodle.

 

Contact

Lijkt het jou ook leuk om met je gezin betrokken te zijn en te helpen aan onze uitbreiding? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!

bottom of page