Over Fluffy Doodles

Mijn naam is Francisca van Willigen, eigenaresse van Fluffy Doodles. Samen met mijn man en drie kinderen zijn wij woonachtig in Maassluis. Van kinds af aan ben ik al een groot dierenvriend, vooral paarden en honden hebben mijn aandacht. Onze dochters hebben een paard op de manege staan waar ik ook regelmatig te vinden ben. Vroeger ben ik ook werkzaam geweest als gediplomeerd hondentrimster, dus de liefde voor honden heeft er altijd al ingezeten bij mij.
Na 14 jaar trotse eigenaar geweest te zijn van een blonde Labrador, miste wij na een half jaar een trouwe viervoeter in huis. Hoewel een Labrador een echte gezinshond is, waren de dagelijkse rondjes stofzuigen een flink nadeel. Al snel kwamen wij uit op de Australian Labradoodle, een prachtig raszuiver gefokte hond zonder haaruitval en tevens nog is hypoallergeen.  Na wat verder onderzoek begon bij mij het idee te broeden om zelf ook fokker te worden van dit prachtige ras. En zo begon ons avontuur in 2019, samen met Jillz als eerste fokteefje schreven wij ons in bij de ALAEU en de KvK.


Ondertussen heb ik zoals elke fokker de verplichte vakbekwaamheid voor honden en katten behaald en staat Fluffty Doodles als volwaardig fokker ingeschreven bij de ALAEU. Om de Australian Labradoodle verantwoord verder te fokken, volgt Fluffy Doodles dan ook nauwlettend de code van ethiek op van de ALAEU. De visie voor Fluffy Doodles is om gezonde, raszuivere en vooral sociale doodles te fokken die bij alle toekomstige Fluffy Doodle eigenaren mooie herinneringen gaan maken. 

ALAEU_web-groot.png
over%20ons_edited.jpg