top of page

Jillz

Jillz, onze eerste Labradoodle en afkomstig van Gelderse Doodles. Met dit erg gevoelige en slimme meisje is ons idee ontstaan dit mooie ras voort te zetten. 

Wat een ondeugend pupje was Jillz, heel ondernemend met een sterk eigen willetje en door haar stoute gedrag als pup ook weer heel grappig.

Met Jillz hebben we de puppycursus en nog een vervolgcursus afgerond, ze heeft vooral genoten van de behendigheidsspelen , daar is ze ook erg goed in! Jillz wilt het liefste de hele dag bij je zijn, lekker kroelen met een deken en de baas op de bank!

Jillz is een heel gevoelig, slim, opmerkzaam en aanhankelijk meisje met een goed luisterend oor naar de baas en de rest van de roedel.

Ze is een heerlijke hond waar we allemaal dol op zijn, aan 'kroeltijd' geen gebrek in huize van Willigen! Het was voor haar even wennen toen Soof en daarna Fay bij ons kwamen wonen, maar de dames zijn nu erg aan elkaar gehecht.

Jillz is volgens de strenge richtlijnen van de ALAEU helemaal goedgekeurd en mag in 2021 haar eerste nestje krijgen. Dit is dan ook het eerste nestje van Fluffy Doodles. Wij hopen op een mooi begin van vele lieve gezonde puppy's die hier geboren mogen gaan worden. Wij kunnen niet wachten en zijn nu al ongelofelijk trots op onze mooie en super lieve Jillz.

Kleurcode

Jillz heeft de kleurcode Bbee, en is drager van verschillende vachtkleuren. Heel specifiek betekent dat yellow carrying black and chocolate, tevens drager van black and tan & tricolor

Eigenschappen

Geldersedoodles Jillz

Geslacht

Geboortedatum

Hoogte
Kleur

Vachtsoort

Inschrijfnummer

 

Teefje

15 - 10 - 2019

Mini - 38cm

Abricot

Wavy fleece

ALAEU - 11276

bottom of page